Do-Flex heeft ervaren bovenloopkraan machinisten in dienst. Wanneer je op zoek bent naar een bovenloopkraan machinist, wil je verzekerd zijn van een goede machinist. Dit draagt bij aan de voortgang van het project. Bij Do-Flex beschikken onze mensen over de juiste kwaliteiten, certificaten en praktijkervaring.

Wat doet een bovenloopkraan machinist?

Een bovenloopkraan machinist is verantwoordelijk voor de bediening van een bovenloopkraan, ook wel portaalkraan genoemd. We hebben ervaring met verschillende werkhoogtes van tot 40 meter.

Naast het besturen van de bovenloopkraan hebben onze machinisten de volgende vaardigheden:

  • Het plaatsen en verplaatsen van de bovenloopkraan (staat op rails)
  • Het afzetten van het werkgebied
  • Assisteren bij overige werkzaamheden
  • Werken volgens de juiste veiligheidsnormen
  • Communicatie met de opdrachtgever

De certificaten van onze bovenloopkraan machinisten

Onze bovenloopkraan machinisten beschikken over een ‘Veilig hijsen met een bovenloopkraan certificaat’. Naast de benodigde certificering vinden wij het belangrijk dat onze mensen indien gewenst, ook met TCVT, praktijkervaring opdoen voordat zij worden ingezet bij Do-Flex. Wij leiden mensen zelf op in Bergschenhoek op onze eigen oud ijzer werf [Do-Metals]. Hier worden onze regels en werkwijzen uitgelegd.

Klanten en Do-Flex

Een goede relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom zijn de lijnen binnen Do-Flex kort en kun je ons altijd bereiken. Wij garanderen onze klanten machinisten van kwaliteit met praktijkervaring. Wij hebben klanten in verschillende sectoren zoals: de petrochemische industrie, on-offshore en bouw.

Contact

Ben je op zoek naar een bovenloopkraan machinist met een ‘Veilig hijsen met een bovenloopkraan certificaat’? Neem gerust contact met ons op via:

Werken bij Do-Flex

Wil jij opgeleid worden tot bovenloopkraan machinist, je certificaten behalen én praktijkervaring opdoen? Dat kan bij Do-Flex ! Stuur je cv naar planning@do-flex.com zodat we contact met jou kunnen opnemen.

120 man staan
voor u klaar
SNA
keurmerk
Safety
first
Beste prijs op
de markt