Do-Flex heeft een brede schil aan chauffeurs in dienst. Wanneer je op zoek bent naar een chauffeur, wil je verzekerd zijn van een goede bestuurder. Dit bevordert de voortgang van de opdracht. Bij Do-Flex beschikken onze mensen over de juiste kwaliteiten, certificaten en praktijkervaring.

Wat doet een chauffeur?

Een chauffeur is verantwoordelijk voor de besturing van een voertuig met een massa groter dan 750 kg. We hebben ervaring met diverse projecten. Onze mensen zijn gewend om met vrachtwagens te werken.

Naast het besturen van een voertuig met een massa groter dan 750 kg hebben onze chauffeurs de volgende vaardigheden:

  • Het afzetten van het werkgebied
  • Het in -en uitladen van de goederen
  • Assisteren bij overige werkzaamheden
  • Werken volgens de juiste veiligheidsnormen
  • Communicatie met de opdrachtgever

De certificaten van onze chauffeurs

Onze chauffeurs beschikken over een B -en CE-rijbewijs met code 95. Het B-rijbewijs is voor de besturing van een auto, het C-rijbewijs voor de besturing van een vracht -en aanhangwagen en het E-rijbewijs voor besturing van een aanhanger met een massa groter dan 750 kg.

Naast de benodigde certificering vinden wij het belangrijk dat onze mensen praktijkervaring opdoen voordat zij worden ingezet bij Do-Flex. Wij leiden mensen zelf op in Bergschenhoek bij Do-Trans. Hier worden onze regels en werkwijzen uitgelegd.

Klanten en Do-Flex

Een goede relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom zijn de lijnen binnen Do-Flex kort en kun je ons altijd bereiken. Wij garanderen onze klanten chauffeurs van kwaliteit met praktijkervaring. Wij hebben klanten in verschillende sectoren zoals: de petrochemische industrie, on-offshore en bouw.

Contact

Ben je op zoek naar een chauffeur met een B- en CE-rijbewijs? Neem gerust contact met ons op via:

Werken bij Do-Flex

Wil jij opgeleid worden tot chauffeur, je certificaten behalen én praktijkervaring opdoen? Dat kan bij Do-Flex! Stuur je cv naar planning@do-flex.com zodat we contact met jou kunnen opnemen.

120 man staan
voor u klaar
SNA
keurmerk
Safety
first
Beste prijs op
de markt