Ben je op zoek naar een heftruck machinist, dan ben je bij Do-Flex op de juiste plek. Wanneer je op zoek bent naar een heftruck machinist, wil je verzekerd zijn van een goede machinist. Dit helpt bij de voortgang van het project. Bij Do-Flex beschikken onze mensen over de juiste kwaliteiten, certificaten en praktijkervaring.

Wat doet een heftruck machinist?

Een heftruck machinist is verantwoordelijk voor de bediening van een heftruck, ook wel vorkheftruck genoemd. Onze heftruck machinisten vervoeren goederen op een pallet in bijvoorbeeld een magazijn of op een bedrijfsterrein. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in het laden en lossen met grotere vorkheftrucks die tot 16 ton kunnen dragen. De heftruck machinisten van Do-Flex zijn breed inzetbaar, omdat ze ervaring hebben met diverse projecten en machines.

De certificaten van onze heftruck machinisten

Onze heftruck machinisten beschikken over een SSVV-certificaat. Dit certificaat toont aan dat zij veilig kunnen werken met een vorkheftruck.

Naast de benodigde certificering vinden wij het belangrijk dat onze mensen praktijkervaring opdoen voordat zij worden ingezet bij Do-Flex. Wij leiden mensen zelf op in Bergschenhoek op onze eigen oud ijzer werf Do-Metals. Hier worden onze regels en werkwijzen uitgelegd.

Klanten en Do-Flex

Een goede relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom zijn de lijnen binnen Do-Flex kort en kun je ons altijd bereiken. Wij garanderen onze klanten machinisten van kwaliteit met praktijkervaring. Wij hebben klanten in verschillende sectoren zoals: de petrochemische industrie, on-offshore en bouw.

Contact

Ben je op zoek naar een heftruck machinist met een heftruck-certificaat? Neem gerust contact met ons op via:

Werken bij Do-Flex

Wil jij opgeleid worden tot heftruck machinist, je certificaten behalen én praktijkervaring opdoen? Dat kan bij Do-Flex! Stuur je cv naar planning@do-flex.com zodat we contact met jou kunnen opnemen.

120 man staan
voor u klaar
SNA
keurmerk
Safety
first
Beste prijs op
de markt