Do-Flex heeft een groot aanbod van riggers in dienst. Wanneer je op zoek bent naar een rigger, wil je verzekerd zijn van iemand met kwaliteit. Dit bevordert de voortgang van de opdracht. Bij Do-Flex beschikken onze mensen over die juiste kwaliteiten, de certificaten en praktijkervaring.

Wat doet een rigger?

Een rigger voert zijn werk uit vanaf de grond en werkt nauw samen met een kraanmachinist. Een rigger is verantwoordelijk voor het belangrijkste deel van het verticaal transport: het aanslaan en begeleiden van de last. Onze riggers hebben technisch inzicht waardoor zij slimme oplossingen voor hijswerkzaamheden kunnen bedenken. De communicatie skills van een rigger zijn van groot belang. Daarom zijn onze riggers communicatief vaardig, kunnen zij goed samenwerken en weten zij precies hoe zij volgens de juiste veiligheidsnormen moeten werken.

De certificaten van onze riggers

Onze riggers beschikken over een TCVT-cerftificaat. Dit toont aan dat zij veilig de lasten in het verticale transport kunnen begeleiden.

Naast de benodigde certificering vinden wij het belangrijk dat onze mensen praktijkervaring opdoen voordat zij worden ingezet bij Do-Flex. Wij leiden mensen zelf op in Bergschenhoek op onze eigen oud ijzer werf Do-Metals. Hier worden onze regels en werkwijzen uitgelegd.

Klanten en Do-Flex

Een goede relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom zijn de lijnen binnen Do-Flex kort en kun je ons altijd bereiken. Wij garanderen onze klanten chauffeurs van kwaliteit met praktijkervaring. Wij hebben klanten in verschillende sectoren zoals: de petrochemische industrie, on-offshore en bouw.

Contact

Ben je op zoek naar een rigger met TCVT-certificaat? Neem gerust contact met ons op via:

Werken bij Do-Flex

Wil jij opgeleid worden tot rigger, je certificaten behalen én praktijkervaring opdoen? Dat kan bij Do-Flex! Stuur je cv naar planning@do-flex.com zodat we contact met jou kunnen opnemen.

120 man staan
voor u klaar
SNA
keurmerk
Safety
first
Beste prijs op
de markt