Do-Flex kan je helpen met het inzetten van verreiker machinisten. Door onze brede schil aan machinisten kunnen wij je direct van dienst zijn. Wanneer je op zoek bent naar een verreiker machinist wil je verzekerd zijn van een goede machinist. Dit helpt bij de voortgang van het project. Bij Do-Flex beschikken onze mensen over de juiste kwaliteiten, certificaten en praktijkervaring.

Wat doet een verreiker machinist?

Een verreiker machinist is verantwoordelijk voor de bediening van een verreiker. We hebben ervaring met verschillende verreikers:

  • Starre verreiker
  • Roterende verreiker
  • Verreiker met lepel
  • Verreiker en/of met jip

De certificaten van onze verreiker machinisten

Onze verreiker machinisten beschikken over een verreiker-certificaat. Naast een verreiker certificaat hebben zij een TCVT-certificaat, voor het geval er hijswerkzaamheden verricht moeten worden.

Naast de benodigde certificering vinden wij het belangrijk dat onze mensen praktijkervaring opdoen voordat zij worden ingezet bij Do-Flex. Wij leiden mensen zelf op in Bergschenhoek op onze eigen oud ijzer werf Do-Metals. Hier worden onze regels en werkwijzen uitgelegd.

Klanten en Do-Flex

Een goede relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom zijn de lijnen binnen Do-Flex kort en kun je ons altijd bereiken. Wij garanderen onze klanten machinisten van kwaliteit met praktijkervaring. Wij hebben klanten in verschillende sectoren zoals: de petrochemische, industriële -en agrarische industrie, overheid en infrastructuurbouw.

Contact

Ben je op zoek naar een verreiker machinist met een TCVT-certificaat? Neem gerust contact met ons op via:

Werken bij Do-Flex

Wil jij opgeleid worden tot verreiker machinist, je certificaten behalen én praktijkervaring opdoen? Dat kan bij Do-Flex! Stuur je cv naar planning@do-flex.com zodat we contact met jou kunnen opnemen.

120 man staan
voor u klaar
SNA
keurmerk
Safety
first
Beste prijs op
de markt