Do-Flex heeft een groot aanbod van reachstacker chauffeurs in dienst. Wanneer je op zoek bent naar een reachstacker chauffeur, wil je verzekerd zijn van een goede chauffeur. Dit bevordert de voortgang van het project. Bij [Do-Flex] beschikken onze mensen over de juiste kwaliteiten, certificaten en praktijkervaring.

Wat doet een reachstacker chauffeur?

Een reachstacker chauffeur is verantwoordelijk voor de besturing van een reachstacker. Onze reachstacker chauffeurs verplaatsen containers op een terminalterrein in de haven. De containers worden verplaatst naar een containerterminal. Onze mensen hebben ervaring met verschillende reachstackers:

  • Reachstacker met lepel
  • Container heftruck
  • Empty handler
  • Terminal trekker
  • Peineman Container Handling

De certificaten van onze reachstacker chauffeurs

Onze reachstacker chauffeurs beschikken over een reachstacker T-rijbewijs. Hiermee zijn ze gecertificeerd om een reachstacker te bedienen.

Naast de benodigde certificering vinden wij het belangrijk dat onze mensen praktijkervaring opdoen voordat zij worden ingezet bij Do-Flex . Wij leiden mensen zelf op in Bergschenhoek op onze eigen oud ijzer werf Do-Metals. Hier worden onze regels en werkwijzen uitgelegd.

Klanten en Do-Flex

Een goede relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom zijn de lijnen binnen Do-Flex kort en kun je ons altijd bereiken. Wij garanderen onze klanten chauffeurs van kwaliteit met praktijkervaring. Wij hebben klanten in verschillende sectoren en zetten onze reachstacker chauffeurs voornamelijk in de haven in.

Contact

Ben je op zoek naar een reachstacker chauffeur met een reachstacker T-rijbewijs? Neem gerust contact met ons op via:

Werken bij Do-Flex

Wil jij opgeleid worden tot reachstacker chauffeur, je certificaten behalen én praktijkervaring opdoen? Dat kan bij Do-Flex ! Stuur je cv naar planning@do-flex.com zodat we contact met jou kunnen opnemen.

120 man staan
voor u klaar
SNA
keurmerk
Safety
first
Beste prijs op
de markt